TERA ŽENU DA IMA ODNOSE SA DRUGIM MUŠKARCEM DOK ON SVE GLEDA: Čovek ispričao šta ga NAJVIŠE UZBUĐUJE, šokiraćete se
Ilustracija, Foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

ispovest

TERA ŽENU DA IMA ODNOSE SA DRUGIM MUŠKARCEM DOK ON SVE GLEDA: Čovek ispričao šta ga NAJVIŠE UZBUĐUJE, šokiraćete se

Izreka kaže: Pazi šta želiš, može da se i ostvari! U to se uverio i sredovečni Britanac kojem jedna fantazija ne da mira mesecima

Objavljeno:

- Sve o čemu razmišljam je kako gledam suprugu dok vodi ljubav s drugim muškarcem! Uradili smo to jednom, pre mnogo godina, i nikada nisam doživeo takvo uzbuđenje. Sada smo stariji i ne znam kako da suprugi predložim da to ponovimo - počinje on svoju priču i nastavlja:

- Ja imam 46, a moja supruga 45, a u braku smo 15 godina. Kada smo se upoznali oboje smo bili otvoreni za eksperimentisanje i želeli smo sve da probamo. Vodili smo ljubav napolju, na riskantnim mestima, probali smo "trojku" i SM igrice... Međutim, ono što me je najviše uzbudilo je bila scena u kojoj sam gledao dok je moja supruga vodila ljubav s drugim muškarcem. Pronašli smo tog momka u baru i doveli smo ga kod nas kući. Satima je imao intimne odnose sa mojom ženom, dok sam ja bio primoran da sedim u tišini i sve gledam.

Englez kaže da mu je ovo iskustvo promenilo način razmišljanja o životu.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

- Iako to zvuči kao tabu, nikada nisam doživeo nešto ovako. Ja sam ono što zovu alfa mužjakom - uspešan i poštovan, pa je osećanje da sam nemoćan i ponižen predstavljalo skroz novu senzaciju za mene. Od tada često fantaziram o onome što se dogodilo te noći. Ponekad to pomenem tokom vođenja ljubavi, i supruga prihvata tu priču, iako nikada nije predložila da to ponovimo. Zaista želim da sve to ponovimo, ali ne znam kako da joj to kažem. Brinem se da me više neće poštovati kada sazna koliko sam uživao u tom poniženju. Ne znam šta da radim - zaključio je muškarac.

Odgovor terapeuta:

Nije ništa neobično da uspešni ljudi uživaju u odnosima u kojima su pasivni. Međutim, vi ste prizor u kojem vaša žena ima intimne odnose s drugim dok vi sedite i gledate, pretvorili u savršenu fantaziju. A pretvaranje ovakvih maštarija u stvarnost je često veoma razočaravajuće.

Oboje ste sada stariji, vaša veza se razvila i postoji opasnost da će ono što vam je bilo zanimljivo kada ste bili mladi, sada upropastiti vezu.

Pokušajte da nežno to predložite ženi, i to ne u spavaćoj sobi, kako bi znala da se ne radi samo o priči o vođenju ljubavi.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.